Artikelomschrijving
Smaakvoller. Gezonder. Met stoom
De 8000 MealAssist-oven met SteamPro maakt gerechten lekkerder en gezonder en behoudt dankzij stoom tot 90% van de vitamine C. De sous-vide functie gebruikt een lage temperatuur voor meer smaak, terwijl de oven je door elke stap begeleidt voor perfecte resultaten.
SteamPro met sous-vide. Voor gezonder en lekkerder eten thuis
Met SteamPro met sous-vide kun je bakken, braden, stoven, opwarmen en stomen op een nauwkeurig gecontroleerde temperatuur. Steamify® voegt de juiste hoeveelheid stoom toe, waardoor je favoriete eten knapperig en smakelijk wordt, waarbij tot 90% vitamine C behouden blijft.
Koken met stoom behoudt tot 90% van de vitamine C.
Gebaseerd op externe tests waarbij de vitamine C-waarden van rauwe broccoli werden vergeleken met die van gestoomde broccoli. Test uitgevoerd op basis van de bepaling van ascorbinezuur (vitamine C) in levensmiddelen met behulp van HPLC/UV-zichtbare methode
CookSmart Touch – bedien de ovenfuncties met een simpele swipe.
Met het CookSmart Touch-display met swipe-navigatie kun kooktips ontvangen, ovenfuncties selecteren en dankzij de energiebesparende tips, efficiënter koken.
Geef AI de kans om je recepten te transformeren met stoom
AI TasteAssist transformeert traditionele recepten met stoom. Stuur een webrecept naar je oven via onze app. De AI optimaliseert dan de tijd, temperatuur en ovenfunctie, zodat jij met gemak voedzamere, heerlijke gerechten op tafel zet.
AI TasteAssist is een functie van de AEG-app die recepten in het Italiaans, Frans, Duits, Engels, Zweeds en Nederlands kan importeren. In de loop van 2025 worden Pools, Tsjechisch, Hongaars, Roemeens, Noors en Deens toegevoegd. De AEG-app is beschikbaar in de App Store en Play Store.
Functies en Gerechten. Automatische instellingen en stapsgewijze begeleiding
Kookhulpfuncties bieden de beste instellingen en automatische opties zoals roosteren, opwarmen en deeg laten rijzen voor uitstekende resultaten. En de functie Gerechten biedt stapsgewijze begeleiding bij het bereiden van vlees, bakken, het bereiden van plantaardige gerechten, vis of groenten.
Stoomreiniging. Voor moeiteloze ovenreiniging
Stoomreiniging waarschuwt je wanneer het tijd is om te reinigen, vuil verwijder je vervolgens eenvoudig met een vochtige doek. Door gebruik te maken van stoom om te reinigen, is tot 95% minder energie nodig dan met pyrolytische reiniging.
Documenten